Är jag tillbaka?

Hello

Det känns nästan pinsamt att skriva nu när jag inte har skrivit på så länge. Känner nästan att jag borde ta bort bloggen, så nu vet jag inte om jag är tillbaka för att sätta igång den eller om jag är tillbaka för att säga "hejdå bloggen"?

I vilket fall som helst, så har jag sommarlov just nu och jag njuter av det fast jag jobbar nästan hela tiden. Är ialla fall ledig den här helgen, och därför tillbringar jag den just nu med min underbara familj. Synd bara att Suso inte kunde komma.

Ska nog ge en snabb sammanfattning av det som har hänt under dessa veckor:

Plugget är avklarat, och det gäller inklusive den hemska fysikaliska kursen som jag fick C på ! Det var till och med 3 poäng från B, är så totalt chokad! Jag kanske inte suger på fysik trots allt!

Jobbet är helt underbart, tycker om alla äldre damer och alla snälla farbröder. Och personalen är så trevliga och snälla!

Varför jag sitter framför datorn och är lite osocial beror på fotbollen! Pappa,mamma, och mina älskade bröder sitter och glor på fotboll som galningar och jag försökte verkligen i början att hänga med men seriöst fotboll är tråkigt! Speciellt när det är länder som inte är särskillt intressanta. Kroaten mot turkiet, jag menar vilket lag ska man heja på? Är jag den enda som inte känner någon spänning i denna sport? Hur spännande kan det vara att följa en boll som spelarna springer efter och gör allt möjligt för att skjuta den in i målet?

För mer än ett år sedan tog vi studenten, visst går tiden fort som fan? Det insåg jag idag då jag träffade Elin och Martin på Maxi, gud vad jag har saknat klassen och de gamla tiderna.



Glad midsommar!
// Shams


RSS 2.0