Självdisciplin

Det är kallt, mörkt och jag har ingen självdisciplin. När ska jag börja skriva lab.raporten?Ett sista löfte till mig själv är att börja vid 21:00..

Känner mig så stressad, men jag ska klara av de kommande dagarna så bra att jag inte ska känna några skuldkänslor när jag ska festa loss med brorsan och hans fru på bröllopet på lördag. Vad ska jag ha på mig? Antingen klänning jag hade på min kusins bröllop eller en ny röd, enkel ginatricot klänning/tunika. Kan bli fint med ett midjeskärp och höga pumps till.

Tränningen i Westninefitness gick bra den första veckan, andra veckan nu har det blivit segt att åka ända till Solna centrum. Det låter som om det tar 2 timmar, men det tar faktiskt en timme sammanlagt tur och retur. Yogan är helt underbar, och pilatesen är intresant.

Imorgon ska jag i princip bo på universitet, först föreläsning, sedan plugg och lab.rapport skrivande, och sent på kvällen tänkte jag provträna på frescatihallen. Man får passa på nu när de har gratisdagar. Hoppas Vic vill/kan hänga på.

Har jag en shoppingssjukdom? Jag har längtat efter att shoppa och nu när jag äntligen gjorde det igår, kändes det som om jag hade vunnit en miljon kr fastän jag egentligen förlorat en hel del pengar. En märklig tillfredsställande känsla! Det blev en kort svartbrun skinnjacka ( jag vet ..alla har sådana och jag ville egentligen inte köpa en skinnjacka bara för att alla har det och för att jag inte tycker om skinn så mycket men det var den bästa höstjackan jag kunde hitta och dessutom satt den perfekt på mig! ), två sjalar, nagellack, linne, kort cardigan. Behöver en till shoppingrunda, måste nämligen köpa skor, vantar och paraply.

Nu är klockan 20:57, det betyder att det är dags för mig att skriva om glukos-6-fosfatdehdrogenas.

// Shams


RSS 2.0