Valentine's Day

Trodde inte ens att min blogg var kvar! Förvänta er inget, jag kommer inte bli bättre på att uppdatera men nu måste jag dela med mig några tankar.

Alla hjärtans dag, denna dag som jag var livrädd för, just därför utvecklade jag hatkänslor för den hela veckan men igår insåg jag något annat. Visst är jag fortfarande trött på alla rosor, hjärtchokladen och alla andra kärleksrelaterade grejer, men jag antar att det jag egentligen är trött på, är kärlek och förhållanden. Varför är det så komplicerat? Kärlek skulle vara mycket enklare om den vore en matematisk ekvation eller en kemisk syntessekvens, för att båda har logiska lösningar. Vad är logiken i kärlek? 

Gårdagens planering skulle ha varit en hel pluggdag med deppiga låtar. Istället blev det en mysig filmkväll med Linnea. Det var svårt att undvika att inte prata om kärlek och svårast var det att låta bli att inte se på Sex and the City filmen. Tredje gången jag ser den och första gången för Linnea. Det intressanta är att vi kände igen oss i så många situationer i filmen. Filmen visar verkligen på att kärlek och förhållanden är långt ifrån att vara perfekta. Väldigt logiskt, med tanke på att människor inte är perfekta !

Det ologiska är: varför faller man för en viss person? Oavsett om man vet hur fel han än är för en, fortsätter man att falla och falla och till slut ser man att man fallit så djupt att man inte kan komma upp till verkligheten längre. Verkligheten om att personen man fallit för, inte är den rätte.
    
Jag måste sluta slösa bort tiden, har tenta om en vecka!

// Shams


RSS 2.0