Jude Law

Såg en gammal intervju med Jude Law på kanal 9? Jag känner mig som en tonåring men gud vad han är snygg! Seriöst han är för snygg, plus att han är en riktigt bra skådespelare !

image9image10

Hans ögon, hans leende....AAAAAAAAAAAH! :D

På tal om snygga skådespelare ! Jag såg Försoning med tjejerna på bio, och jag kan säga att jag grät och grät tills slutet av filmen och folk glodde på mig, men jag kunde inte låta bli för den var så himla bra och framförallt så himla romantisk. Skådespelaren, James McAvoy, är helt underbar ! Han är både duktig och snygg !

image11

Lyckad dag !

Väckarklockan ringde som planerat klockan nio, men självklart ligger jag kvar i sängen till tio, och stressar mig innan en härlig fika med Jessie och Jeanette. Hade en hel del saker att göra innan fikat klockan ett. Lyckades ialla fall göra allt,  inklusive noppa ögonbrynen som jag inte har noppat  på riktigt länge. Hann däremot inte diska, så stackars Jessie som såg all hemsk disk efter fikat.

Vi bestämde oss för att fika på Lilla Hem, och det var verkligen ovanligt mycket folk idag. Det verkar som att mycket folk har flyttat in sedan jag flyttade hehe. Fast det var mycket folk, hade vi det hur mysigt som helst, tack tjejer för den mysiga stunden. Som sagt så följde Jessie med när jag skulle hem, och fick se vårt nya hus. Sedan blev det arabisk te och merci choklad med mycket snack om allt möjligt. Saknat dig massor Jessie!!

Dagens outfit, fick bli ett par svarta högmidjade Crocker, med ett lila linne från H&M (divided), och svart cardigan, också från H&M med Svart/grå pumps från Monki. Sminket, är lånat från mami, eftersom jag inte har med mig någonting.  

Lila ögonskugga med flytande eyeliner.
image7image8

Fixade även min naglar igår, och som sagt jag har inget med mig så jag rotade i mammas sminklåda och hitta en silver nagellack. Provade den, det blev fint tycker jag.image6

// Shams


Klänning

Vi blev bjudna igår till min kusins bröllop ! Så nu sitter jag och kollar på lite klänningar. Hittade en som jag blev helt kär i :

image5

Den är snygg, stylish och elegant. Hittade den på http://www.edressme.com/, och den kostar  $440.00. Det betyder att den är för dyr för mig, så jag får nöja mig med en billigare klänning som dessutom ska finnas i Sverige. Vågar aldrig beställa kläder från internet för att visst ser den sjukt snygg ut på modellen, vet vem hur den skulle sitta på mig? I alla fall, om jag skulle ha haft den, skulle jag ha haft röda pumps till med 60-tals smink.

Godmorgon!

Vaknade för en timme sen, skönt! Är däremot inte riktigt vaken än. Har varit lat så länge nu hemma. Varför vill jag bara sova och äta hela tiden när jag är hemma? Konstigt.

Håller på att söka sommarjobb, men inget positivt svar än. Borde kunna få något eftersom jag har sökt i hela Stockholms län, Motala, Jönköping och Lund . Vi får se var jag hanmar i sommar...

image4
Fotot av mig, hemma i Motala i vår trädgård.

Kan man säga att vintern är över och att våren är här? Det enda jag känner är kalla och molniga vårkänslor. Vill bli väckt av solsken och värme, av energi och glädje.

Kräver tid?

Nu har jag checkat lite. Inte alls så enkelt som jag trodde ! Jag har kunnat hmtl-koder, men nu kommer inte jag ihåg någonting. Detta kommer att kräva lång tid innan min blogg kommer att se ut som jag vill. Nu får den se ut som en vanlig och tråkig blogg.

Dock ska jag fräscha upp bloggen med en bild som jag har fotat i Skottland.

image2

Älskar den här bilden. Jag föll för blomman när jag såg den.Tycker den är så vacker.

Varför gör jag det här?

Helt ärligt, bara för att jag är så uttråkad !
Och det kan vara kul och skriva lite här när man känner för det.

Jag brukar läsa mina kompisars blogg, speciellt Jessies och Saras för det verkar som att det är bara de som är aktiva, eller? Nu när jag inte längre bor i lilla Motala, är det svårt att veta hur de har det. En liten del av mig saknar Motala, mest för att jag har mina föräldrar här och en hel del underbara kompisar också.

Vad ska man skriva mer ?
Jag är i Motala nu för tillfälligt, men åker tillbaks till Stockholm nästa helg. Då börjar oorganisk kemi, som är en kort kurs, på bara 7,5 poäng. Det kommer att gå riktigt fort! The problem is that efter den kursen, ska jag läsa en till 7,5-poängskurs som heter fysikalisk kemi och i mina öron låter den farlig. Jag har hemska minnen från ordet "fysik", på grund av fysik A och B under gymnasietiden och jag hoppas att fysikalisk kemi inte innebär en hel äcklig fysik !

Det räcker nu. Ska checka hur man fixar layouten och sånt till bloggen och adda in friends.

Ha det bra!
Shams

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0